ALOE VERA

ALOE VERA

Pehmentävä, kosteuttava ja rauhoittava. Käytetään monissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Lisäksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juovat sitä ravintolisän muodossa. Forever Livingin Aloe vera -tuotteisiin on vaikeaa olla ihastumatta.

TAIMESTA TUOTTEEKSI SINULLE


Forever Living Products on maailman suurin Aloe Veran viljelijä. Aloitamme perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Kasvit fileoidaan käsin. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myydään ja käytetään yli 160 maassa. Forever Living onkin maailman suurin Aloe Vera tuotteiden jakelija.